BANK OF CHINA DCDC PROGRAM BEVEZETÉSE A MAGYAR PIACRA
 
A FELADAT:
A Bank of China első országos kommunikációs kampányának kialakítása, amely a Bank of China első hitelkártya-programját vezette be. A Külügyminisztérium és a Miniszterelnöki Kabinetiroda bevonásával létrehozott protokoll-rendezvénysorozat lebonyolítása.
A MEGVALÓSÍTÁS:
Háromnapos protokolláris rendezvénysorozatot hoztunk létre. Az első napon szakmai konferenciát tartottunk a befektetők részére. A második napon a Zeneakadémián a Bank of China ösztöndíjasainak gálakoncertjére, majd az azt követő VIP fogadásra invitáltuk díszvendégeinket. A harmadik napon protokolláris rendezvényhelyszínné változtattuk a Bank of China épületét, ahol stratégiai együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány és a Bank of China. A dokumentumot Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében írták alá.
AZ EREDMÉNY:
Az év egyik legrelevánsabb üzleti híre volt Magyarország hivatalos nyitása Kína felé. A háromnapos rendezvénysorozat a médiában sokáig vezető hír volt. A protokolláris rendezvénysorozatot és a stratégiai megállapodást sok újabb sikeres projekt követte.
slidersliderslider
Kapcsolat
place
1054 Budapest, Tüköry u. 3.